Reserveren kerkdiensten

Het is weer mogelijk om de kerkdiensten fysiek bij te wonen voor 60 bezoekers. Echter, als u de kerkdienst bezoekt, houdt u dan wel rekening met de volgende

- Als u de kerkdienst bezoekt, worden u door de coördinatoren de volgende vragen gesteld:

• Heeft u één of meerdere van de volgende (milde) symptomen: Hoesten, verkoudheidsklachten, verhoging of koorts, benauwdheid, reuk of smaakverlies?
  • Heeft u een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Heeft u het coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  • Heeft u een huisgenoot met het coronavirus en heeft u de afgelopen 10 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
  • Bent u in quarantaine vanwege de coronamaatregelen?

Als op één van deze vragen het antwoord ‘ja’ is, dan kunt u de kerkdienst niet bezoeken.

Reserveren

U kunt een plaats reserveren per email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) graag naam, adres en telefoonnummer vermelden. Of telefonisch bij onze oud-scriba mevr. J. Kuipers - Versendaal (078-6762671) op woensdag-, donderdag- of vrijdagmiddag tussen 17.00 en 18.00 uur. Wordt er op dit nummer op de aangegeven tijden niet opgenomen? Bel dan Tineke van Horssen (078-7856281) op woensdag, donderdag of vrijdag (geen vaste tijden).

Reserveren kan uiterlijk tot vrijdagmiddag 18.00 uur.

Namen en adressen op de reserveringslijst kunnen bij een eventuele corona-uitbraak ter beschikking gesteld worden aan de GGD.