Onlinebingo.jpg

 

Online bingo 24 mei | doe mee!

Met de GZB-pinkstercampagne ‘Houd het vuur brandend’ worden we uitgenodigd om met de wereldkerk met elkaar op weg te gaan naar Pinksteren. Om het vuur van het geloof aan te wakkeren, te laten aansteken en zelf ook door te geven. 

  • Ook onze gemeente doet mee!

Als zendingscommissie organiseren we daarom op maandagavond 24 mei een online bingo via Teams voor de hele gemeente. Zo kunnen we toch met elkaar en het zendingswerk verbonden zijn.

We starten om 19.00 uur, zodat ook de kinderen mee kunnen doen. Er zijn drie spelrondes waarvan één ronde bestaat uit een zendingsverhaal uit Indonesië geschreven door Lourina Vogelaar.

U kunt per ronde bingokaartjes bestellen. Voor één kaartje betaalt u € 2 en voor drie kaartjes € 5. De opbrengst is bestemd voor het zendingswerk van ds. Vogelaar.

Aanmelden kan door te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Betaling graag op rekening van de diaconie, NL39RABO 0373 7100 89 ovv online bingo. Wilt  u aangeven of u de kaartjes komt ophalen of thuisbezorgd wilt krijgen.

Wanneer u niet zo digitaal vaardig bent of zelfs geen internet heeft, maar toch mee wilt doen, neem dan contact op met Nel Naaktgeboren, bellen (of whatsapp mag ook) 06-249 829 85. Dan kijken we bij wie u eventueel kunt aansluiten.

Nooit eerder een online bijeenkomst bijgewoond? Het is heel eenvoudig. Meld u aan en u ontvangt van ons een link en instructies. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cockie Snaaijer, telnr: 078-6764083 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Om deel te kunnen nemen, kunt u gebruik maken deze  LINK

 

Hartelijke groet van de zendingscommissie,

Cockie Snaaijer en Nel Naaktgeboren

Aanvullende gegevens