Corona maatregelen Hervormde gemeente Puttershoek.

Wat verandert er wel en niet met de laatste corona maatregelen?

• Het is mogelijk om de diensten bij te wonen.
  • Het maximale aantal kerkgangers is 50 plus de personen die nodig zijn om de dienst te laten plaatsvinden (voorganger, ambtsdragers van dienst, koster, zanggroep en leiding zondagsschool/kindernevendienst). Kinderen onder 12 jaar worden meegerekend.
  • Als u de ochtenddienst wilt bijwonen kunt u zich van te voren opgeven via het reserveringssysteem.
  • Voor de middagdienst hoeft u niet te reserveren. Wel wordt uw naam genoteerd bij binnenkomst.
  • Tijdens de diensten is er een voorzanggroep van maximaal 4 mensen die de liederen zingt.  U kunt u aanmelden voor de voorzanggroep bij ouderling Jolande Kornaat.
  • Het slotlied mag door de gemeente worden meegezongen op “praat niveau”. Maximaal 2 coupletten.
  • Tijdens de ochtenddienst is er kindernevendienst/zondagsschool voor kinderen in de basisschool leeftijd.
  • Tijdens de ochtenddienst is er kinderoppas voor kinderen tot 4 jaar.
  • Het spreekuur van de predikant is weer in de pastorie.
  • De Hoeksteen en de Schakel zijn weer open voor kerkelijke activiteiten.