DIENSTEN OP

10.00 uur Ds. A.A. van den Berg

17.00 uur Ds. J. Reehorst, Nieuw-Beijerland

Ook te beluisteren : www.kerkomroep.nl/#/kerken/21658 en via de kerkradio

Beroep en zondagmorgen Op het moment van dit schrijven heb ik nog maar net het definitieve beroep uit ’s Gravenzande daadwerkelijk ontvangen. Wat zal ik er over schrijven? Ik kan u zeggen dat het behoorlijk intensief is zo’n beroep. Als predikant én als gezin. Fijn om gezien en gewaardeerd te worden door een beroepingscommissie natuurlijk en voor de kinderen een spannend avontuur om mogelijk ergens opnieuw te beginnen. Aan de andere kant voel je opeens sterk alle mooie mensen en dingen in Puttershoek. Belangrijkste aandachtspunten: de weg van de Heilige Geest, helderheid van Boven naar beneden; en een fundamenteel vertrouwen in de eventuele stap (hoewel je die nooit echt kunt overzien). Bijzonder hoe geheel ‘toevallig’ (?!) ds. H.E.J. van der Laan juist afgelopen zondag voorging. Hem kennen wij nog goed uit onze Goudse jaren (2003-2010),maar wat ik nog niet wist: dat hij in ’s Gravezande predikant was in de jaren 90.

Pinksterdienst Komende zondag mogen we het Pinksterfeest vieren. Fam. Mekking zal een muzikale bijdrage leveren; mooi dat Harrie, Sandra en Marijke hier enthousiast voor zijn! En volgens mij hebben we ook nog wel een mooie Pinkster-opname uit ons gemeente-archief. We zien zo uit naar een gezegende dienst, waarin de Geest van God voor ons een belofte mag zijn voor de nabije toekomst van ons gemeenteleven! Bid u hiervoor mee?!

Bloemen De bloemen werden afgelopen zondag gegeven als groet en bemoediging van de gemeente aan mevr. A. van Eekelen-van Oudheusden.

Meeleven Mevr. A. van Eekelen tobt momenteel met haar gezondheid. Mevr. Corrie Wimmer mag terugzien op een voorspoedige operatie, al heeft deze nog wel een nasleep. Ze blijft verlangend uitzien naar nieuwe kracht. We blijven uiteraard meeleven met de ernstig zieken: met mevr. P.A.  Schram-in ’t Veld in het hospice te Zuid-Beijerland en haar man thuis, met mevr. Renny Leeuwenburgh-van Wingerden op de weg van het kuren, met dhr. J. van Prooijen die in het Dordwijk ziekenhuis opgenomen moest worden voor bestralingen, mevr. F. de Graaf-Noteboom en met mevr. G. Wijntje-Boender.

Hartelijke groeten uit de pastorie,

ds. A.A van den Berg

Online bingo 24 mei | doe mee!

Met de GZB-pinkstercampagne ‘Houd het vuur brandend’ worden we uitgenodigd om met de wereldkerk met elkaar op weg te gaan naar Pinksteren. Om het vuur van het geloof aan te wakkeren, te laten aansteken en zelf ook door te geven. Ook onze gemeente doet mee! Als zendingscommissie organiseren we daarom op maandagavond 24 mei een online bingo via Teams voor de hele gemeente. Zo kunnen we toch met elkaar en het zendingswerk verbonden zijn. We starten om 19.00 uur, zodat ook de kinderen mee kunnen doen. Er zijn drie spelrondes waarvan één ronde bestaat uit een zendingsverhaal uit Indonesië geschreven door Lourina Vogelaar. U kunt per ronde bingokaartjes bestellen. Voor één kaartje betaalt u € 2 en voor drie kaartjes € 5. De opbrengst is bestemd voor het zendingswerk van ds. Vogelaar. Aanmelden kan door te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of te bellen naar: 078-6764083. Wanneer u niet zo digitaal vaardig bent of zelfs geen internet heeft, maar toch mee wilt doen, neem dan contact op met Nel Naaktgeboren, bellen (of whatsapp mag ook) 06-249 829 85. Dan kijken we bij wie u eventueel kunt aansluiten. Nooit eerder een online bijeenkomst bijgewoond? Het is heel eenvoudig. Meld u aan en u ontvangt van ons een link en instructies. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cockie Snaaijer, telnr: 078-6764083 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hartelijke groet van de zendingscommissie,

Cockie Snaaijer en Nel Naaktgeboren

Collecten 23/05  Kerk en Eredienst Deur Onderhoud groenvoorziening

Collecten 30/05 Diaconie Deur Onderhoud Kerkplein