Een terug blik:

Fijn dat we de weg mogen vinden in christus het is een smalle weg maar zeker de moeite waard. Het ziet er allemaal zo aantrekkelijk uit al de verleidingen van de wereld. Een weg met oneindig veel rijbanen waar je veel kanten mee uit kan maar uit eindelijk blijkt hij toch dood te lopen. Gaan we echter de smalle weg en volgen we Jezus dan rest ons geen makkelijke reis maar wel een behouden aankomst en geen dood lopende weg.

Volg zo de heiland door de enge poort naar het hemels paradijs. Laten we niet stil zitten maar ons bezig houden aan het werk wat in de gemeente moet gebeuren.

Jubilea:

Op 11 november hoopt de familie D. Verrijp-de Geus 40 jaar getrouwd te zijn.

De Heere heeft ze al die tijd bewaart en gespaard voor elkaar en ze zo tot zegen aan elkaar verbonden

Bloemengroet:

De bloemen van afgelopen zondag zijn gegaan naar Hanna Kooij.

Verkiezingen:

De Kerkenraad deelt mee dat zuster Dijanne van Eck-Henniphof haar benoeming heeft aanvaard waar voor dank. De overige benoemde gemeente leden hebben gemeend te moeten bedanken. We bidden hen toe dat de rust van de allerhoogste hen mag begeleiden in hun genomen besluit.

Diensten:

Volgende week hopen we het heilig avondmaal te vieren. In de morgendienst zal voorgaan DS. G. Bijkerk uit Moordrecht. In de middagdienst hoopt voor te gaan

ds. C. Wesdorp uit Zoetermeer

Laten we ons nodigen en roepen als de nodiging mag uitgaan komt want alle dingen zijn gereed. Geef dat we onze plaats innemen aan de bruiloftstafel en nemen van het geen we mogen ontvangen om niet. Genade en niets dan genade om zijnentwil alleen die ons is voor gegaan. Een goede voorbereiding gewenst in deze week.

Etentje voor ds. Vogelaar

Op 18 november willen we als ZWO commissie een Indonesische maaltijd organiseren.

Dit ter ondersteuning voor het werk van ds. Vogelaar.

De fam. Vogelaar heeft besloten op hun werk in Sulawesi met 2 tot 4 jaar te verlengen. De kosten voor dit 3 gangenmenu bedragen 10 euro.

We hopen op een goede opkomst en een gezellige maaltijd met elkaar.

Dieet wensen graag doorgeven bij aanmelding. Inloop vanaf 17.30 uur en de maaltijd begint om 18.00 uur. Locatie: de hoeksteen in Puttershoek. U kunt zich hiervoor opgeven bij: Cockie Snaaijer  Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tel 0786764083

Of bij Tineke van Horssen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Praise avond:

Zondagavond 12 november is de gezamenlijke zang- en praiseavond om 19:00 uur in de Schakel in Puttershoek, wees allen welkom.

Ouderling Hugo Snaaijer