De kerkenraad geeft dit jaar graag de Paaskalender van de Protestantse Kerk in Nederland aan alle leden van onze Hervormde Gemeente Puttershoek. Omdat de 40 dagen voor Pasen (vanaf woensdag 17 februari!) elk jaar een tijd is om bewust toe te leven naar Pasen. Met hierbij aandacht voor de weg die Jezus Christus is gegaan en wat dat voor ons betekent. Deze kalender wil je hierbij op een eenvoudige manier bij de hand nemen en zal uiterlijk 15 februari bezorgd worden. Neem, lees en wees gezegend door de HERE God!

Maar wij willen deze kalender ook geven om met elkaar verbonden te blijven in deze afstandelijke coronatijd. Door dagelijks met dezelfde bezinning bezig te zijn! Doet u hierbij tijdens de 40 dagen een mooie ervaring op, dan zou het in onze tijd natuurlijk verbindend zijn deze te delen met andere gemeenteleden. Schroom in zo’n geval niet je ervaring te mailen naar ondergetekende of telefonisch door te geven. Bij voldoende inzendingen kan ik er dan een ‘40 dagen gemeente podcast’ op de website van maken als onderdeel van ons jaarthema 2020/21 ‘Samen’!

Gezegende tijd voor Pasen gewenst en een - door alles heen – vreugdevol Paasfeest!

Namens de kerkenraad,
ds. A.A. van den Berg