Predikant

Predikant: ds. A.A. van den Berg; adres pastorie: Kerkplein 2, 3297 AX Puttershoek, tel. 078 676 1389, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kerkenraad 

scriba: mevr. A. Meijer - Melissant, tel. 078 842 2508, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

voorzitter kerkenraad: dhr. H. Snaaijer, tel. 078 676 4083, email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactgegevens van de overige leden van de kerkenraad vindt u op de pagina Kerkenraad met lijst van ambtsdragers.

Kerkelijke gebouwen en terreinen

Kerkelijke gebouwen en terreinen vallen onder de verantwoordelijkheid van het college van kerkrentmeesters. Zie voor contactpersonen de pagina Kerkenraad met lijst van ambtsdragers.

Kerkelijk Bureau

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ledenadministratie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kosters

Fam. M. van der Kolk

Dhr. J. de Klerk

Contact: email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 078 676 4033

Reservering De Hoeksteen

Leonie Verrijp, tel. 078 842 3672, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Webmaster/-redactie

Heeft u kopij voor de website, leuke ideeën voor onderwerpen of iets wat onder het kopje nieuws thuis hoort, dan kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Is er iets niet in orde met de website? Zit er ergens een foutje, of vindt u iets onhandig? Stuur een mailtje naar onze webmasters! U kunt ze bereiken per mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Preekvoorziener

Het invullen van het preekrooster wordt verzorgd door Mevr. A. Meijer. De wekelijkse liturgie wordt verwerkt door Dhr. B.de Winter. Voor vragen kunt u contact opnemen op met: Mevr. A. Meijer, tel. 078 842 2508, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Organisten

Dhr. N. van Oudheusden, tel. 078 676 2884, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dhr. H.C. Mannee, tel. 078 674 4160, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

En verder...

Wat moet ik doen bij...

Aanvullende gegevens