Op zondag 21 april bent u om 17:00 uur welkom in de Hervormde Kerk in Puttershoek. Onder begeleiding van keyboard, viool, gitaar en basgitaar zingen we God de lof toe. Het eerste gedeelte met zang wordt ook uitgezonden via de livestream. Na een korte pauze met wat fris en een koekje zingen we verder en wisselen we zang af met gebed. In het programma is in de dienst ruimte voor inbreng van eigen liederen.

Het thema is “Onze Redder”. We zingen uit de zangbundel Op Toonhoogte. Zingt u graag een nummer uit een andere bundel? Geef dit lied dan tijdig aan ons door en dit lied zullen we tonen op de beamer. Graag geven we in deze dienst ruimte aan uw persoonlijke uitleg wat een lied voor u of jou betekent.

Tijdens de Praise van 21 april zullen we voor het eerst aan het einde een vrijwillige collecte houden voor een goed doel.

Heeft u vervoer nodig, wilt u opgenomen worden in de appgroep, wilt u een lied doorgeven uit een andere bundel, of een persoonlijke uitleg geven wat een lied voor u betekent? 0644542819