Rommelmarktcommissie

De Rommelmarktcommissie is actief met het inzamelen van bruikbare tweedehandsspullen die voor een schappelijke prijs weer worden verkocht. De opbrengst is voor het onderhoud van de kerk. Ze heeft haar eigen onderkomen in gebouw “De Schakel”, A. v. Lierstraat 7 (bij het Kerkplein) te Puttershoek.

Inleveren
Iedere maandagavond van 19.00 – 20.00 uur kan men spullen die men niet meer gebruikt of nodig heeft inleveren in "De Schakel". Als u niet in de gelegenheid bent, kunnen spullen eventueel thuis worden opgehaald. Men kan dit aanvragen via tel. 06-22551924 (van maandag t/m vrijdag tussen 18.00 en 19.30 uur). Spullen die wegens onverkoopbaarheid niet meer ingenomen worden zijn: bankstellen, wandmeubels, computers en toebehoren.

Verkoop in de Schakel

  • Wekelijkse verkoop

Elke dinsdagochtend van 10:00 tot 12:00.

  • Maandelijkse verkoop

Elke laatste vrijdag van de maand van 13.30 tot 16.30 uur en de zaterdag daarna van 10.00 – 12.00 uur. U hebt dan alle tijd om eens goed rond te neuzen en leuke spullen aan te schaffen.
Vaak heeft men naast de gewone spulletjes een bepaald thema wat aansluit bij het seizoen, bijv. schaatsen en sleeën, een voorjaarsmarkt, of campingspullen.

  • Kerstmarkt

Eind november / begin december wordt een Kerstmarkt gehouden. 

Verkoop op afspraak:

Maakt u liever een afspraak? Dat kan. Maak een afspraak via An Klinge.

Verkoop via Marktplaats
Google op “Marktplaats Rommelmarkt Puttershoek” en u vindt de leukste aanbiedingen.

Afspraken en informatie
An Klinge

van maandag tot en met vrijdag tussen 18:00 en 19:30

telefoon: 06-22551924 ; email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.