Rommelmarktcommissie

De Rommelmarktcommissie is actief met het inzamelen van bruikbare tweedehandsspullen die voor een schappelijke prijs weer worden verkocht. De opbrengst is voor het onderhoud van de kerk. Ze heeft haar eigen onderkomen in gebouw “De Schakel”, A. v. Lierstraat 7 (bij het Kerkplein) te Puttershoek.

Inleveren:
Iedere 1e maandag van de maand van 19.00 – 20.00 uur kan men spullen die men niet meer gebruikt of nodig heeft inleveren in "De Schakel". Als u niet in de gelegenheid bent, kunnen spullen eventueel thuis worden opgehaald. Men kan dit aanvragen via tel. 06-22551924 (van maandag t/m vrijdag tussen 18.00 en 19.30 uur). Spullen die wegens onverkoopbaarheid niet meer ingenomen worden zijn: bankstellen, wandmeubels, computers en toebehoren.

Verkoop in de Schakel:
Verkoop is alleen op afspraak, maar u hebt dan ook de tijd en de ruimte om eens goed rond te neuzen en leuke spullen aan te schaffen. Maak een afspraak via Rinus van der Kolk.

Verkoop via Marktplaats:
Google op “Marktplaats Rommelmarkt Puttershoek” en u vindt de leukste aanbiedingen.

Afspraken en informatie:
Rinus van der Kolk