De kerkenraad van onze gemeente bestaat uit:

• Predikant
  • 9 ouderlingen (een scriba, een jeugdouderling en 7 wijkouderlingen)
  • 5 diakenen
  • 6 ouderlingen-kerkrentmeester

Er is momenteel (januari 2022) een vacature voor wijkouderling, diaken en kerkrentmeester.

Het “dagelijks bestuur” van de kerkenraad wordt gevormd door het moderamen. Het moderamen bestaat op dit moment uit:

• Voorzitter: dhr. Hugo Snaaijer
  • Scriba: mw. Atie Meijer
  • Leden: diaconie dhr. Arnold Boudesteyn, kerkrentmeester dhr. Peter in ‘t Veld en ds. A. van der Berg:

Beleidsplan

Voor meer informatie over de doelstellingen van de kerkenraad zie het beleidsplan voor 2017-2021

Plaatselijke regeling

De plaatselijke regeling regelt enkele kwesties die door de kerkorde worden toegewezen aan de plaatselijke gemeenten. De plaatselijke regeling wordt door de kerkenraad opgesteld en door de gemeente goedgekeurd. De nieuwste versie van deze regeling is de Plaatselijke regeling. Een toelichting op de plaatselijk regeling vindt u in de Toelichting Plaatselijke regeling

Lijst ambtsdragers

Predikant

Scriba

Ouderlingen

dhr. Hugo Snaaijer (voorzitter consistorie en kerkenraad) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ouderling - Kerkrentmeesters

dhr. Peter in ’t Veld (voorzitter)

dhr. Chris Viskil (penningmeester)

dhr. Evert Jan van Eck