De kerkenraad van onze gemeente bestaat uit:

• Predikant
  • 9 ouderlingen (een scriba, een jeugdouderling en 7 wijkouderlingen)
  • 5 diakenen
  • 6 ouderlingen-kerkrentmeester

Het “dagelijks bestuur” van de kerkenraad wordt gevormd door het moderamen. Het moderamen bestaat op dit moment uit:

• Voorzitter: dhr. H. Snaaijer
  • Scriba: mw. A. Meijer-Melissant
  • Leden: mw. P.H. Bos - Melissant (voorzitter diaconie), dhr. C.L.H. Groenendijk (penningmeester CvK) en ds. A. van der Berg:

Beleidsplan

Voor meer informatie over de doelstellingen van de kerkenraad zie het  beleidsplan voor 2017-2021

Plaatselijke regeling

De plaatselijke regeling regelt enkele kwesties die door de kerkorde worden toegewezen aan de plaatselijke gemeenten. De plaatselijke regeling wordt door de kerkenraad opgesteld en door de gemeente goedgekeurd. De nieuwste versie van deze regeling is de Plaatselijke regeling . Een toelichting op de plaatselijk regeling vindt u in de Toelichting Plaatselijke regeling

Lijst ambtsdragers

Predikant:                 Ds. A.A. van den Berg, Kerkplein 2 3297 AX, 078 6761389, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Scriba:                        mevr. A. Meijer - Melissant, P. Repelaerstraat 82 3297 BM, 078 8422508, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ouderlingen:             dhr. H. Snaaijer (voorzitter consistorie en kerkenraad), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ouderling - Kerkrentmeesters

dhr. C. Dekkers (voorzitter)

dhr. B. de Winter (secretaris)

dhr. C.L.H.  Groenendijk (penningmeester)