Er is een land van louter vrede maar wanneer komt dat? Terwijl ik dit schrijf staat de wereld in brand. We houden onze adem in wat gaat Israël doen. De Iraanse regering zegt voor ons is het afgedaan, blijft het verder stil terwijl dat in de Gazastrook de geweren en kanonnen niet zwijgen. In het Midden-Oosten is het altijd onrustig geweest alleen ten tijde van Salomo was er vrede zodat hij de tempel kon bouwen zodat God bij de mensen kon wonen. Na Jezus komst hebben we geen brand en vrede offers meer nodig Jezus heeft het grootste offer gebracht en zo mogen we dag aan dag onze zorgen en moeite bij hem neerleggen. Hebben we genoeg vertrouwen of zijn we zoals ds. J.P. Bijl predikte golven die met de wind mee waaien. Laten we toch onze hoop op Hem vestigen die de wereld bestuurd en in zijn hand houd.

Dat de vrede gepredikt mag worden, en dat we als licht dragers de wereld in mogen gaan om de vrede die alle verstand te boven gaat te laten stralen over een ieder die op ons pad komt.

Diensten:

Op zondag21 april gaat in de morgen dienst voor ds. R.H.M de Jonge uit leiden en om 17:00 uur is er weer een praise dienst met als thema “Onze Redder”

Op zondag 28/04 gaat in de morgendienst voor Ds. K.Koppenol, Dirksland en om

17.00 uur hoopt Ds. B.v.d.Linden, uit Waalwijk voor te gaan.

Bloemen:

De bloemen uit de dienst van 7 april   zijn  met een hartelijke groet en bemoediging gegaan naar Dhr en mevr. van der Steen-Van Oudheusden

Op 14 april zijn de bloemen gegaan naar Jose van Oudheusden-Beunk

Onze zieken:

Ds. Marianna van de Graaf, (wordt 22 april geopereerd) 

Dhr. en mevr. J. Nouwen (zorgen om 2 ernstig zieke dochters) 

Mevr. A. Verschoor – de Vlieger,Zorgwaard locatie Rembrandt (tijdelijk opgenomen)

Dhr. Johan de Klerk, ziek thuis

Laten we ook de mensen die niet meer naar de kerk kunnen komen betrekken en in gedachten opdragen aan God onze Vader.

Ouderling Hugo Snaaijer